fbpx
author footer link can be edited or disabled only in full version

 

INI RAHSIA KAYA TANPA MODAL

Tolong sebarkan rahsia ini supaya ramai lagi dapat buat duit dengan mudah di rumah masing-masing.

Saya bagi step, anda cuma kena ikut saja. Saya pesan sekali lagi; TIADA MODAL!

✅ Klik link ini https://bit.ly/3kYkUxE untuk pendaftaran.

✅ Dah register, anda boleh login https://pgmall.my

✅ Install apps PG MALL kemudian cari lambang bumi warna merah. Klik je lambang bumi atau goncang (shake) handphone anda. Anda akan dapat duit atau voucher.

✅ 2 kali sehari anda boleh goncang. Sebelum dan selepas jam 12 tengahari. Anda akan dapat duit atau voucher.

✅ Cari lambang Whats in the Box pada website PG MALL. Klik dan buka kotak tu. Anda akan dapat hadiah sama ada duit atau voucher.

✅ Setiap hari anda boleh klik lambang Whats in the Box ni untuk dapat hadiah.

✅ Cari my account. Klik. Cari share referral link. Copy referral link tadi dan letak di mana saja yang anda suka.

✅ Orang yang register sebagai shopper di PG Mall menggunakan link anda, akan jadi customer anda.

✅ Setiap kali dia buat belian di PG Mall, dia dapat cash back. Anda pun dapat cash back.

✅ Setiap kali anda buat belian, anda pun akan dapat cash back.

✅ Cash back akan dimasukkan ke dalam cwallet anda di PG Mall pada setiap 25hb berikutnya.

✅ Duit yang anda dapat dari Shake the World atau Whats in the Box pun akan masuk cwallet tersebut.

✅ Anda dah boleh bina empayar PG Mall anda sendiri dengan mula share referral link anda kepada semua.

✅ Dapatkan buku Buat Duit Dengan ConsuMerchant untuk lebih panduan bagaimana anda boleh buat duit dengan lebih banyak lagi di PG Mall. Klik https://bit.ly/3flPjnz

 

ADA APA DENGAN PG MALL?

  1. Nak mudah faham PG Mall ni, dia macam Lazada, dia macam Shopee. Online shopping platform kita panggil.
  2. PG Mall ialah online shopping platform yang dimiliki oleh orang Malaysia, Dato’ Wira Louis Ng. Beliau juga pemilik syarikat emas terkemuka di negara ini iaitu Public Gold Marketing Sdn. Bhd.
  3. Kat situ kita boleh beli macam-macam barang seperti barang kemas (PG Jewel), emas edisi terhad (Edisi Pos Malaysia) atau barang-barang keperluan lain.
  4. Kat PG Mall kita boleh daftar jadi shopper, kita boleh daftar jadi merchant. Kita boleh beli barang dan kita boleh jual barang.
  5. Bestnya kat PG Mall ni ialah, kita boleh buat duit dengan membeli-belah di sana.
  6. Kita juga boleh membina empayar PG Mall kita dan buat duit lagi setiap kali empayar kita membeli-belah di PG Mall.
  7. Konsep dapat duit bila membeli ini dipanggil ConsuMerchant. Ia konsep perkongsian keuntungan melalui cashback yang diatur oleh PG Mall kepada setiap shopper yang membuat belian.
  8. Nilai cash back belian sendiri bergantung kepada level kita sebagai shopper bermula dari 0.5% hingga 2%.
  9. Setiap kali frontline shopper yang kita daftarkan membeli belah, kita akan mendapat 0.5% cashback.
  10. Nak daftar sebagai shopper tiada bayaran. Free of charge.
  11. Siapa dah jadi customer atau dealer Public Gold, automatik akan jadi shopper di PG Mall dan ikut level dalam Public Gold.
  12. Once kita dah jadi shopper berdaftar di PG Mall, kita boleh bina empayar PG Mall kita sendiri. Ia secure dan tiada expiry date.
  13. Setiap shopper tidak dikenakan sebarang syarat. Tiada belian minimum dan tiada belian tetap setiap bulan. Semuanya akan dikira dan dibayar cashback walau sekecil mana pun belian.
  14. Cashback belian selama sebulan akan dijumlahkan dan dibayar pada 25hb berikutnya.
  15. Jika jumlah cashback kurang dari RM100, ia akan dimasukkan ke dalam C wallet dalam akaun PG Mall kita.
  16. Jika cashback lebih dari RM100, ia akan dimasukkan ke dalam akaun bank yang kita daftarkan dengan PG Mall.
  17. Selain daripada buat duit dengan cashback, shopper juga boleh buat duit dengan Shake the World, Whats in the Box, free shipping, kupon-kupon diskaun dan jualan murah di PG Mall.
  18. Belian di PG Mall boleh dibayar dengan banyak cara seperti C-wallet, online banking transfer, e-wallet lain seperti Touch’N’Go, Maybank QRPay, GrabPay dan lain-lain.
  19. Bilamana penyedia e-wallet lain memberikan cashback kepada belian shopper, PG Mall tetap juga akan memberi cashback seperti biasa.
  20. PG Mall juga dilengkapi dengan pelbagai syarikat pengeposan yang terkemuka di tanahair. Jadi shopper tidak perlu bimbang dengan belian di PG Mall yang akan sampai di depan pintu rumah dalam masa beberapa hari.

❤️ Hanya ikut 3 langkah mudah saja untuk mula membina empayar PG Mall anda dan menjana pendapatan pasif sekarang :

✅ Daftar sebagai shopper secara percuma dengan klik link berikut : https://bit.ly/3kYkUxE

✅ Share referral link anda sebagai shopper atau share link produk yang anda suka di PG Mall kepada semua orang (siapa klik link tersebut akan jadi customer anda).

✅ Mula galakkan semua orang untuk shopping apa saja barang keperluan di PG Mall. Setiap pembelian memberi pulangan cash back kepada si pembeli dan juga introducernya.

Mudah kan?

Jom kita kembangkan empayar PG Mall kita sekarang jugak. Jangan bertangguh lagi.

 

 


Cara Mendaftar PGMALL

1. Klik di link https://pgmall.my/register?referralPgCode=This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., isi maklumat anda dan klik sign up.

 

2. Bagi yang dah ada pgcode tak perlu sign up hanya login dengan menggunakan pgcode dan password yang sama di website Public Gold. Anda boleh buka What's in the box 1 kali sehari dan 2 kali sehari shake menggunakan Apss PGMALL untuk mendapat hadiah misteri.


Gambar login menggunakan web PGMALL dan buka what is in the box


Gambar login menggunakan Apps PGMALL dan shake 


3. Cwallet yang terkumpul boleh digunakan untuk pembelian anda di PGMALL.

4. Jika anda ingin menjana pendapatan secara pasif, kongsikan referral link anda kepada rakan dan orang lain. Selagi mereka berbelanja di PGMALL dengan menggunakan referral link anda, anda akan mendapat 0.5% cashback dan mereka juga menikmati cashback 0.5%. 



Gambar konsep consume merchant di PGMALL


Gambar: Cara dapatkan referral link anda dan share kepada orang lain

 

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh pm saya.
Norazlia Hassim
PG00076226
Authorized Priority Dealer Public Gold
www.wasap.my/60137602801
www.facebook.com/pgnorazlia

Emas Public Gold